Schoolmeubilair met hoog IQ

46 Jeugd

De klasinrichting van les- en functieruimten op school is geen sinecure, want de kwaliteitseisen voor basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs zijn enorm streng. Ze variëren bovendien sterk onderling. Toch zijn er een aantal raakpunten: het schoolmeubilair moet degelijk zijn en geschikt voor alle mogelijke activiteiten.

Eigentijds en eigenwijs schoolmeubilair

Het schoolmeubilair en de klasinrichting moeten bij het onderwijsconcept van de instelling passen, en aan de behoeften van alle leeftijdsgroepen beantwoorden. Met Inca hebt u die zekerheid, want bij ons vindt u intelligent schoolmeubilair voor elke ruimte. Ontdek het gamma eigentijds, eigenwijs schoolmeubilair van Move Upp, Timmy en Gemino.

U wilt klaslokalen functioneel, aantrekkelijk en tijdloos inrichten? Dan is Move Upp van Inca uw partner in schoolmeubilair. Move Upp biedt u tal van doordachte oplossingen voor pauze- en functielokalen, zoals laboratoria, handarbeid-, kunst- en muzieklokalen. Het brede assortiment schoolmeubilair met verschillende kast-, rek- en tafelhoogten beantwoordt aan de behoeften van alle leeftijdsgroepen.

Met de kasten van Timmy brengt u kleur in het klaslokaal. Bij Timmy vindt u de passende kast voor elk schoollokaal: van materiaal- en eigendomskasten tot en met grote opbergkasten voor kunstmateriaal, muziekinstrumenten en turntoestellen. Opruimen en orde houden is met Timmy kinderspel!

Het schoolmeubilair van Gemino levert een grote bijdrage aan een gezond en gelijkmatig schoolklimaat. Willen uw leerlingen zich eventjes terugtrekken of is het hoogtijd om zich eens heerlijk uit te leven? Gemino is ideaal voor eentime-out in de pauze of een ontspannende namiddag in vakantiesfeer.

Ontdek al het schoolmeubilair in ons productoverzicht.

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: