Over Inca en HABA

De firma Inca is sedert vele jaren gespecialiseerd in de inrichting van kinderkribben, peutertuinen, kleuterklassen en diverse centra die instaan voor de begeleiding en opvang van kinderen.

Wij bieden U met het HABA-meubilair een uitzonderlijke keuze aan, zodat elke ruimte functioneel en prettig kan uitgerust worden.

Inca heeft voor U het HABA-meubilair gekozen omdat HABA-meubelen voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

HABA houdt tevens rekening met het milieu door enkel gebruik te maken van houtsoorten afkomstig uit de ecologische bosbouw en door in elk productieproces mens en milieu op de eerste plaats te stellen.

Samen met U ontwerpen wij de inrichting van de beschikbare ruimte.  

Wij houden rekening met de ontwikkeling van de fantasie in het fictie- en rollenspel bij kleuters, het vrij kunnen combineren van meubelen, het creëren van een sfeer van gezelligheid, knusheid en geborgenheid. Zodoende werken wij vernieuwend en inspirerend.

De firma Inca staat tevens garant voor een perfecte service.

Wij verzorgen de levering en de montage ter plaatse of adviseren U bij zelfplaatsing.

Onze dienst na verkoop ziet er op toe dat de garantievoorwaarden, aangeboden door de fabrikant, worden nageleefd.

Kwaliteit

Over kwaliteit praten is niet zo moeilijk...
HABA kan u deze kwaliteit ‚op een briefje‘ geven: wij zijn gecertificeerd volgens NEN EN ISO 9001.

Dit certificaat bevestigt dat wij met succes een systeem hanteren voor de waarborging van de kwaliteit, zowel van onze producten als van onze processen.

In overeenstemming met de brandveiligheidsverordeningen bieden wij u nu ook compleet moeilijk ontvlambare bekledingen aan.

Veiligheid

Alle speelhuizen zijn van het systeem GEMINO, en dat geldt ook voor constructies die volgens individuele klantenwensen worden vervaardigd, zijn gecertificeerd volgens NEN EN 1176/1177.

In deze normen zijn vereisten vervat ten aanzien van constructie, inbouw en rangschikking van speeltoestellen, bijvoorbeeld veiligheidsafstanden en noodzakelijke valbeschermingen.

Materialen

Wat mogen we van de meubels voor onze kinderen verwachten? Robuustheid en duurzaamheid! De meubels die we met ongeveer 500 vakmensen in onze fabriek in Bad Rodach vervaardigen, zijn dan ook perfect uitgerust voor het dagelijkse gebruik in de kinderkamer of kleuterschool.

Wij willen namelijk dat de kinderen en hun ouders of leerkrachten heel lang plezier kunnen beleven aan hun inrichting. Wij garanderen u een zorgvuldige keuze, controle en afwerking van alle materialen.

Wij staan open voor nieuwe productsoorten en materialen en willen onze kleine klanten het liefst producten aanbieden die zijn vervaardigd vanuit ecologische  gezichtspunten.

Als in onze producten andere materialen dan hout nodig zijn, letten wij erop dat dan ook aangroeiende en biologisch afbreekbare grondstoffen worden gebruikt, bijvoorbeeld linoleum.

Milieubescherming

HABA is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het milieu.

Daarom is de milieubescherming al vele jaren een vast bestanddeel in ons ondernemingsbeleid.

Als eerste speelgoedfabrikant in Duitsland hebben wij de ecoaudit met succes doorlopen en kregen we het certificaat volgens NEN ISO 14001 voor milieumanagement.

Wij bedrijven actieve milieubescherming in alle productiefasen.  Wij produceren met milieuvriendelijke methoden en werken voortdurend aan de verbetering van onze technologieën om mens en milieu te beschermen. Het materiaalverbruik, de emissies en de afvalvolumes worden voortdurend berekend, geanalyseerd en tot een minimum beperkt. Wij hanteren ons moderne energiemanagement voor alle energievormen (perslucht, elektrische en verwarmingsenergie) en voor alle machines en gebouwen vanuit ecologische gezichtspunten.

Ook in de wereld van morgen zal milieubescherming een heel belangrijke rol spelen – voor ons, voor onze klanten, voor onze kinderen.

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: