Move Upp: Kastwanden en schapkasten in tijdloos design

48 Move Upp

Met Move Upp kunt u alle kanten uit: tot in de crèche, het klaslokaal en de recreatieruimte. Bij Move Upp staat er geen rem op flexibiliteit.

Kastwanden en schapkasten voor elke leeftijdsgroep

Move Upp is het ideale meubelprogramma voor sociale instellingen die met kinderen en jongeren werken. In hun gamma vindt u doordachte oplossingen met kastwanden en schapkasten die beantwoorden aan verschillende behoeften. De meubels overtuigen met allerlei handige functies.

Kastwanden en schapkasten voor elke leeftijdsgroep

Orde scheppen én houden is voortaan kinderspel, want bij Move Upp vindt u kastwanden en schapkasten met oneindig veel bergruimte. Wilt u de kastwanden en schapkasten zelf samenstellen? Geen probleem, want u kiest uit bijna honderd uitvoeringen precies die kast die u nodig hebt, in een lichte berkentint, of met kleuraccenten. Er zijn kasten met of zonder wieltjes.

Move Upp brengt beweging

Het Move Upp-programma heeft kastwanden en schapkasten in drie ladebreedtes. Er bestaan twee deurtypes: dubbele deuren of schuifdeuren. Heel bijzonder zijn de kwartrond- en boogkasten in het gamma. Die zijn ideaal als scheidingswanden, bieden veel bergruimte en brengen beweging in uw ruimte.

Bijbehorende stoelen en tafelbladen

Bij de kastwanden en schapkasten horen prachtige stoelen en tafelbladen in klassieke of bijzondere vormen, zoals golfboog en trapezium. De tafelbladen kunt u ook met een geluiddempend linoleumoppervlak bestellen. Zij vormen de ideale aanvulling op de kastwanden en schapkasten, omdat zij in materiaal en functionaliteit perfect op elkaar zijn afgestemd.

Ø  Vraag vrijblijvend uw offerte voor kastwanden en schapkasten van Move Upp.

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: