Gemino: Speelstructuren op niveau

47 Logo gemino

 

60 61

 

Meer speelruimte voor nóg meer speelkwaliteit – dàt is Gemino, het binnenbouwsysteem van Inca. De speelstructurenbestaan uit klimlandschappen en turnlandschappen. Ze zijn geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Klimlandschappen voor binnen

Met de speelstructuren van Gemino creëert u voor schoolkinderen allerlei klimlandschappen en turnlandschappen. Dat is de ideale plek voor een time-out na de lesuren. Ze zijn ook handigom in groepsruimten speelniveaus te maken, bijvoorbeeld met een kruipmat of klimwand. U kiest uit liefst tien speelniveaus, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.

Speelstructuren op maat

De speelstructuren van Gemino bestaan uit een zelfdragende constructie zonder wand-, plafond- of vloerbevestiging. U kiest voor een individuele inrichting of ubestelt de constructie in één geheel.

Veiligheid staat voorop

De speelstructuren van Gemino zijn absoluut veilig voor kleine en grote wereldontdekkers. Het massieve hout en de metalen verbindingselementen met poedercoating garanderen u een betrouwbare stabiliteit. U kiest zelf de afmetingen en uitvoering: met of zonder glijbaan, kruiphoek, trappen, kruipmat, klimwand, speelhoek en borstwering.

Ø  Vraag vrijblijvend uw offerte voor speelstructuren van Gemino.

181

 

 

 

 

 

 

 

 

 

183

185

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: