Kleuterklas meubels voor curieuze neuzen

Kinderen tussen drie en zes jaar hebben één ding gemeen: ze zijn nieuwsgierig! Hun stopwoordje is waarom. U houdt het best rekening met hun weetgierigheid bij de keuze van de kleuterklas meubels en de inrichting van de buitenschoolse opvang. Met het kleuterschool meubilair van Move Upp, Timmy en Gemino is dat een fluitje van een cent.

Het leven zoals het is … in de kleuterklas

Onderzoeken, experimenteren, bouwen, spelen, turnen, klimmen, leren, lachen, tekenen, dromen … Het leven in de kleuterklas is één grote ontdekkingsreis. Het gamma kleuterschool meubilair van Inca sluit hierop perfect aan.

Kleuterklas meubels om grenzen te verleggen

Ons kleuterschool meubilair inspireert zich op de leefwereld van kleuters. De kleuterklas meubels zijn geschikt voor alle mogelijke activiteiten en de inrichting van de buitenschoolse opvang. Ze geven hen zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en ruimte om hun grenzen te verleggen en hun nieuwsgierigheid te prikkelen.

In het Move Upp-programma passen alle kleuterklas meubels bij elkaar: kasten, tafels en stoelen. De hoogten en kleuren variëren. Zo richt u de groepsruimte helemaal in naar uw eigen zin. Wilt u mobiele Move Upp-meubels? Met de vastzetbare wieltjes verplaatst u het kleuterschool meubilair in een handomdraai. Dat is ideaal om in open groepen te werken.

Zoekt u kleuterklas meubels die tegen meer dan een stootje kunnen? Dan bent u bij Timmy aan het juiste adres. Het kleuterschool meubilair van Timmy overleeft in tal van kleuterscholen, want het design is tijdloos, de kwaliteit oerdegelijk en de prijs eerlijk.

De Gemino-speelpodia zijn ideaal voor opstapelaars: boven bouwen en beneden blokken verstouwen. Genoeg gestapeld? Dan tovert u het podium met een paar kussens en dekens om tot een gezellige knuffelhoek. Kleuters zijn gek op rollenspellen. Dan komt een speelhuis uitstekend van pas: boven beleven ze wilde bergavonturen – de klimhoogte bepaalt u zelf – en beneden spelen ze kokeneten in de poppenwoning.

Ontdek al het kleuterschool meubilair in ons productoverzht.

214

216

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: