Crèche meubilair voor veilig speelplezier

182

Kinderen onder de drie jaar hebben specifieke behoeften, en dat heeft gevolgen voor de inrichting van uw peutertuin en het formaat van de kinderopvang meubels. De dagindeling en de keuze van speelgoed en materialen stemt u met Inca allemaal perfect af op de kleine wereldontdekkers. U kiest uit het uitgebreide gamma crèche meubilair van Move Upp, Timmy en Gemino.

Crèche meubilair en speellandschappen

Kinderen onder de drie jaar hebben vooral veel ruimte nodig om te kruipen, te lopen en te klauteren. De ideale inrichting van uw peutertuin bestaat uit avontuurlijke speellandschappen met lage kasten en podia in verschillende hoogten. Daarin oefenen de kleintjes hun motorische vaardigheden zonder risico op onaangename valpartijen.

Kinderopvang meubels in miniformaat

Kleine kinderen hebben crèche meubilair nodig dat afgestemd is op hun lichaamslengte, zoals stoeltjes en tafeltjes in miniformaat. U kiest het best stoelen met voetsteuntjes die u gemakkelijk verstelt. Naast de groepsruimte is een rustruimte een must, want kinderen onder de drie jaar hebben nog veel behoefte aan slaap.

Lage kasten zijn ideale kinderopvang meubels om de groepsruimte in speelzones in te delen. Met de wieltjes verplaatst u de kasten supergemakkelijk. Zo maakt u in geen tijd een nieuwe indeling en draait het hele klasgebeuren … op wieltjes. De kasten bieden bovendien veel bergruimte. Het berkenhout verspreidt een vriendelijke, lichte atmosfeer. In het Move Upp-programma vindt u ook crèche meubilair met passende stoelen en tafels voor de inrichting van uw peutertuin.

Op zoek naar crèche meubilair voor baby's en peuters? Dan heeft Timmy alles wat u nodig hebt voor de inrichting van uw peutertuin: klassieke scheidingswandkasten, grote materiaalkasten, handige rekken en ruime kasten. Bij Timmy vindt u gegarandeerd de kast die u zoekt. Het beukenhout met zijn warme tinten schept een aangename, warme, kindvriendelijke sfeer.

De speelhuisjes van Gemino zijn absoluut veilig en onweerstaanbaar aantrekkelijk voor crèchekinderen. Onderaan het speelhuisje ontdekken ze een grot om zich te verstoppen. Aan de ene kant loopt een trap naar boven, aan de andere kant brengt een glijbaantje hen veilig naar beneden.U kiest voor een individuele inrichting of ubestelt het speelhuisje in één geheel.

Ø  Ontdek al het crèche meubilair in ons productoverzicht.

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: