Zitelementen voor een welkome time-out

229

Met de zitelementen van Haba maakt u moeiteloos de ideale knuffelhoek, om samen te lezen, verhaaltjes te vertellen of een beetje uit te rusten.

Zitelementen voor alle leeftijden

De zitelementen van Haba zijn een groot succes in crèches en kleuterscholen. Maar ook in basisscholen en het voortgezette onderwijs is iedereen gek op de zachte zitelementen van Haba, want er staat geen leeftijd op gezellig onderuitzakken. De zitkussens en ligbanken zijn in elke groeps- en recreatieruimte een verrijking. Onthaal uw kinderen op een gezellig onderonsje.

Gezellige zitkussens

Het toppunt van comfort is een knuffelhoek met zitkussens en ligbanken van Haba: van platte zitkussens, fauteuils en sofa's voor klein en groot tot en met kussenlandschappen in aantrekkelijke kleuren. Bij ons vindt u ook sprookjessluiers, waterzuilen, een sterrenhemel, een spiegelwand en bijbehorende vloerbedekkingen en kindertapijten. Daarmee creëert u een gezellige sfeer in uw ruimten.

Oersterke ligbanken

De zitelementen van Haba zijn een stijlvolle aanvulling in elke recreatieruimte, dankzij de prachtige kleuren. Het verschil met andere zitelementen: Haba gebruikt uitsluitend geweven stoffen die optimaal bestand zijn tegen de dagelijkse belastingen. Ze zijn oersterk, geven niet af en verbleken nooit. Die stevigheid maakt dat uw lichaam goed ondersteund is. Een aantal modellen kunt u ook laten uitvoeren in een kunstleren bekleding. U kiest natuurlijk zelf de kleuren.

Ø  Bij ons zit u goed, op zitelementen van Haba!

230

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: