Toneel schept een andere wereld

265

 

Toneel spelen: dàt vinden kinderen heerlijk. Geef hen een podium, en ze krijgen alle aandacht die ze willen hebben. Ze stelen graag de show, met optreden en dansen. En leven op toneel in een andere wereld – een wereld van sprookjes, schatten en avonturen.

Podium op, podium af

Met een podium en trapezium creëert u in een wip een andere sfeer in het lokaal. Van onthaalhoek met kruiptunnel naar bewegingslandschappen om te dansen en theater te spelen? De podia en trapezia van Haba bieden u oneindig veel mogelijkheden.

Toneel maakt ruimte

Geef kinderen ruimte. Want ze moetenrennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan … Dan komen podia en trapezia goed van pas. U kunt verschillende niveaus maken voor afwisselende activiteiten, zoals toneelspelen of dansen. U bestelt de podia en trapezia in verschillende hoogten en vormen.

Trapezium boordevol avontuur

In de crèche en kleuterschool zijn een podium en trapezium vooral geschikt om avontuurlijke speellandschappen uit te vinden. Wat denkt u van een bewegingsparcours met kruiptunnel? Kinderen ontdekken er de grenzen van hun mogelijkheden, en leren veilig en verantwoord bewegen. Een podium en trapezium zijn ook perfecte attributen om een onthaalhoek in te richten.

Samen op de bank

Schoolkinderen brengen hun pauzes graag door op een Haba-podium. Zitten ze graag samen? Dan bouwen we het podium snel om tot een bank. Er is ook een podium met reusachtige afmetingen. Dat is handig als rustpunt en natuurlijk ook om toneel te spelen.

Ø  Geef kinderen een podium – van Haba.

315

316

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: