Tafels voor alle soorten activiteiten

283

 Net zoals stoelen zijn tafels een onmisbaar deel van het meubilair in een sociale instelling. Tafels zijn de perfecte basis voor verschillende activiteiten. Denk maar aan activiteitentafels, zoals de knutseltafel, de speeltafel of de zand- en watertafel voor speelzieke kinderen. En natuurlijk krijgt de leerkracht een overzichtelijke lessenaar.

Knutseltafel voor beginnende kunstenaars

De knutseltafel van Haba heeft een grote oppervlakte. Er is plaats voor alles en iedereen. Dat is handig als u met een groep kinderen in het lang en in het breed wilt knutselen. De knutseltafel heeft veel opbergruimte en een handig opbergvak voor alle knutselspullen.

Speeltafel

Tafeltje-dek-je … met kleurpotloden, tekenpapier, speelkaarten, bouwdozen, houten blokken, puzzels, kwartetten, gezelschapsspelen en nóg van alles. Want aan deze speeltafel voor kinderen en leerkrachten is er nooit te weinig plaats.

Zand- en watertafel

Spetteren en spatteren met water, en heerlijk knoeien in het zand. De zand- en watertafel van Haba is er helemaal klaar voor! Uw oogappels maken de mooiste bouwwerken van zand en laten de bootjes vrolijk ronddobberen op het water. De zand- en watertafel is verstelbaar in hoogte. Zo speelt iedereen, van klein tot groot, gezellig mee.

Ø  Aan tafel! Met Haba-tafels en stoelen.

272

271 291

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: