Stoelen van klein naar groot

23 Stoel kleuterklas82

 

Stoelen zijn onmisbaar in elke ruimte, of het nu gaat om een groepsruimte in een kleuterschool of een kunstlokaal op school. Stoelen zijn een centraal deel van de meubilering. Gelukkig heeft Inca de perfecte oplossing voor elke ruimte: stoelen van Haba.

 

Leidsterstoel en kleuterstoel: hoger, lager

U vindt bij Haba de meest uiteenlopende modellen: leidsterstoel, kleuterstoel, verjaardagsstoel en speelbank. U kiest zelf de hoogte, vorm en afmetingen. In dit grote aanbod vindt u de passende modellen voor uw leeftijdsgroep en voor alle ruimten in uw instelling.

Stoelen voor een gezonde rug

Ons advies luidt: kies een ergonomische stoel of kruk en let op de juiste hoogte. Zo is een bureaustoel die in hoogte verstelbaar is een handige oplossing. Dat is niet alleen belangrijk voor de leidsterstoel, maar ook voor de kleuterstoel. Zo voorkomt u al op jonge leeftijd rugklachten. Want … jong geleerd, is jong gedaan!

 108 107  107   109 116

 

Onvoorstelbaar verstelbaar

Vooral kleuterleidsters en leerkrachten in de basisgroepen hebben belang bij stoelen die in hoogte verstelbaar zijn. Zo wisselen zij probleemloos en rugvriendelijk tussen werktafels op volwassenenhoogte en speeltafels van de kinderen. Goed voor de rug én, voor het contact met de kinderen.

194

Stoelen die tegen een stootje kunnen

Inca weet als geen ander hoe druk kinderen zijn. Daarom halen we de stoelen van Haba in huis. Want die stoelen – leidsterstoel én kleuterstoel – kunnen tegen een stootje, dankzij hun robuuste kwaliteit. Bovendien zijn de Haba-stoelen stapelbaar. Handig als u voor een activiteit plaats moet maken.

Kies de juiste stoelen: die van Haba.

292

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: