Slaaphoek voor vermoeide kindjes

232

Slaap kindje, slaap. Daarbuiten staat een schaap.En hierbinnen staat een knusse slaaphoek met stapelbedden en peuterbedden. Van Haba natuurlijk.

Slaaphoek met mijn eigen bedje

Slapen is geen luxe: het is een noodzaak! In de crèche of peutertuin slapen veel kinderen. Natuurlijk let u erop dat de slaapkamer schoon is en rustig ingericht. Het is ook belangrijk om de kinderen zoveel mogelijk een eigen bedjete geven, in een leuke slaaphoek met stapelbedden en peuterbedden van Haba.

Peuterbedden voor een welverdiend middagdutje

Het slaapgedrag van een kind kan sterk verschillen, maar het is altijd het gevolg van een samenspel van factoren, zoals de persoonlijke ontwikkeling en de specifieke omgeving. Al deze elementen hebben invloed op het slaapgedrag van het kind én op elkaar. Natuurlijk speelt ook de omgeving een belangrijke rol. Zorg daarom voor een mooi uitgeruste slaaphoek, met stapelbedden en peuterbedden van Haba.

Wakker worden!

Zalig snoezelen in de slaaphoek – dan kunnen uw oogappels er weer tegenaan. Gedaan met slapen? Dan schuift u de bedjes gewoon aan de kant. Dat gaat snel en eenvoudig, want de Haba-bedjes zijn stapelbaar.

Ø  Slaap lekker, in stapelbedden en peuterbedden van Haba!

 
 
212
199

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: