Scheidingswanden creëren ruimte

Scheidingswanden zijn ideaal om snel en efficiënt een ruimte in te delen. Zo maakt u voor bepaalde activiteiten gemakkelijk afzonderlijke hoekjes.

Scheidingswanden: apart, maar toch samen

Bepaalde activiteiten vereisen afzonderlijke ruimtes, bijvoorbeeld groepswerk of spelend leren. Deelt u de ruimte in met behulp van Haba-scheidingswanden? Dan werkt of speelt iedereen in dezelfde ruimte ongestoord apart, en toch samen.

Scheidingswanden werken in uw voordeel

Scheidingswanden werken ook in úw voordeel. U bespaart geld, want u hoeft geen extra faciliteiten te voorzien. U bespaart energie, want u laveert gemakkelijk van het ene naar het andere groepje zónder het lokaal te verlaten. U behoudt ook het totale overzicht op de kinderen.

Informatieborden of scheidingswanden?

Scheidingswanden kunnen verrassend uit de hoek komen. Combineer ze bijvoorbeeld eenvoudig met prikborden, magneten en schuifpanelen, of gebruik ze als informatieborden, rekken en speelwanden. Onze tip: laat de scheidingswanden op kastwanden aansluiten. Zo creëert u gezellige hoekjes, zónder extra inspanning of onkosten.

Scheidingswanden in 101 variaties

Bij Haba kiest u uit meer dan honderd soorten scheidingswanden. Er zijn liefst drie verschillende hoogten. Daarnaast omvat het gamma scheidingswanden klassieke informatieborden. Die monteert u eenvoudig op de muur. Zo richt u het lokaal volledig in naar úw zin.

Ø  Maak plaats met scheidingswanden van Haba.

210

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: