Rollenspel weerspiegelt het leven zoals het is

269

Kinderen vinden het heerlijk om verschillende rollen uit te beelden en situaties uit het dagelijkse leven na te spelen: koken en bakken in het keukentje, klanten bedienen in het winkeltje, beer genezen in het poppenziekenhuis, zich verkleden of schminken in de verkleedhoek … Hun fantasie is bijna grenzeloos. Met de poppenhoek, het winkeltje en het keukentje van Haba maakt Inca die nóg groter.

Poppenhoek met alles erop en eraan

Haba’s poppenhoek is net écht. Naast de klassieke keuken vindt u in de poppenhoek ook meubels, een wasmachine, een luiercommode voor de poppenbaby, een make-uptafel, en nog zoveel meer. Kleine mama’s en papa’s laten er hun fantasie de vrije loop. En geven een schitterende imitatie weg van het grotemensenleven.

Winkeltje en keukentje spelen

Het Haba-gamma pakt uit met een keukentje, voor echte prinsessen én prinsen. Er is ook een schattig winkeltje. Het ijverige winkelpersoneel vult de schappen met allerlei miniproducten: groenten, eitjes, conservenblikjes, doosjes waspoeder… Achter de toonbank en het kookfornuis hebben de kinderen de smaak snel te pakken.

Rollenspel prikkelt de fantasie

Kinderen verbeelden zich graag dat ze iemand anders zijn met een rollenspel. Ze spelen vadertje en moedertje, ridder of koning. Ze verkleden zich in de verkleedhoek in Zorro of Superman. Ze beelden sprookjes uit in de poppenkast, of schminken zich als gevaarlijke tijgers en boze heksen.

Ø  Geef kinderen hun eigen wereld, met een poppenhoek van Haba.

294 267 268

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: