Opbergkasten voor van alles en nog wat

245

Opbergkasten zijn geen overbodige luxe in een school of crèche. Inca haalt daarom met trots het hele Haba-gamma opbergkasten uit de kast: lockers, commodes, trapkasten, wikkelcommodes, muziekkasten, spiegelkasten, papierladekasten, rolkasten en aankleedcommodes.

 

Opbergkasten zoeken school

Hebt u ook veel ruimte nodig om alle spullen op te bergen? Kies dan voor de opbergkasten van Haba: van de klassieke kast voor de groepsruimte of het klaslokaal tot en met handige scheidingswanden. Onze tip? Kies een extra stevige opbergkast, die bestand is tegen alle belastingen van het schoolleven.

Lockers voor een veilig gevoel

Persoonlijke spullen of waardevolle voorwerpen krijgen een extra beveiliging: in een kast met eigendomsvakken of in een locker. Grijpgrage vingers krijgen geen kans. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw eigendommen.

Commodes

Bij Inca vindt u een volledig gamma commodes van Haba: aankleedcommodes, wikkelcommodes en luierrekken. Die gebruikt u om uw crèchekinderen te wassen en aan te kleden. U hebt ook plaats genoeg om alle spullen op te bergen die u daarvoor nodig hebt. Commodes zijn een van de meest gebruikte meubels in de crèche. Ze moeten vele jaren dienst doen. Kies daarom voor de robuuste kwaliteit van Haba.

Ø  Bij Haba vindt u vast en zeker úw kast!

288 289

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: