Leeshoek boordevol boeken

220

 

Kinderen nemen graag een duik in de wereld van boeken en verhalen. De leeshoek zit vol prentenboeken, romans, tijdschriften, … Met de speciale boekenkasten van Haba vinden ze meteen wat ze zoeken.

Leeshoek op wieltjes

Boekje hier, boekje daar, boekje overal, de kleintjes zijn blij met onze open boekenkasten op wieltjes. Handig, want hun prentenboeken liggen altijd binnen handbereik, niet te hoog en niet te laag. Zonder moeite halen ze er hun lievelingsboek uit.

Bibliotheek voor scholieren

Scholieren halen hun boeken uit praktische rekken met stevige boekenschappen. Haba heeft ook vrijstaande meubels, zoals een tijdschriftenkast, een rollende kastbibliotheek, een kastwand voor boeken en een eenvoudige boekenkast. Een leeshoek is ook handig in de computerruimte. Zo bewaart u overzichtelijk alle handboeken en naslagwerken op één plaats.

Boekenkasten boordevol boeken én voordelen

De boekenkasten van Haba zijn buitengewoon flexibel. U kiest uit verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Waar nodig integreren we objecten en accessoires, zoals kabels en boekensteunen. Nog meer boeken? Geen probleem. Met het modulaire systeem maakt u uw boekenkasten in een handomdraai groter.

Multifunctionele boekenkasten

Leeshoek alias projectiezaal alias studiehoek alias discussieruimte? Natuurlijk, want de boekenkasten van Haba zijn multifunctioneel. Ze munten uit in gebruiksvriendelijkheid, en bieden een oplossing voor elke toepassing in uw bibliotheek. Bovendien zijn de boekenkasten verkrijgbaar in variabele afmetingen. Zo stemt u ze gemakkelijk af op de ruimte en de doelstelling.

Ø  Met een boekje in een hoekje –van Haba.

PDF Downloaden

Het kan even duren vooraleer de pdf is ingeladen.
Indien je browservenster niet reageert, gelieve dan even te wachten.

Download de catalogus (72 MB)

Of bekijk de catalogus online: